Kosten van visitekaartjes drukken

Als u een eigen bedrijf gaat opstarten of uw huidige bedrijf verder wilt professionaliseren, zijn visitekaartjes onmisbaar. Zowel tijdens geplande netwerkborrels als onverwachte ontmoetingen is het altijd handig om een paar visitekaartjes met uw contactgegevens bij u te hebben! Maar wat zijn nu precies de kosten van visitekaartjes drukken?

Waar hangen de kosten vanaf?

De kosten van visitekaartjes drukken verschillen uiteraard per aanbieder en zijn afhankelijk van uw eigen wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen enkelzijdige of dubbelzijdige visitekaartjes, digitaal of offset drukken en diverse afmetingen. Heeft u erge haast? Dan is het zelfs mogelijk om dezelfde dag nog uw visitekaartjes te ontvangen, maar daar betaalt u uiteraard wel een stukje meer voor.

De kosten van visitekaartjes drukken

Kortom: de exacte kosten van visitekaartjes drukken hangen voor een groot deel af van uw eigen wensen. De prijzen beginnen vanaf circa €12,- voor honderd enkelzijdige visitekaartjes die digitaal gedrukt worden. Voor dubbelzijdige visitekaartjes die digitaal gedrukt worden beginnen de prijzen vanaf ongeveer €16,- voor honderd stuks. Hierbij geldt tevens de regel: hoe groter de oplage die u bestelt, hoe lager de kosten per visitekaartje liggen.