Kosten van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping in uw tuin heeft vele voordelen. U kunt langer genieten van goed weer en het is een stuk minder duur dan een complete serre. Maar wat zijn nu precies de kosten van een terrasoverkapping?

Kosten van een terrasoverkapping

Als u ervoor kiest om zelf de terrasoverkapping te monteren, dan heeft u al een prima overkapping voor zo’n €1500. Maar als u ervoor kiest om de terrasoverkapping door een bedrijf te laten leveren én plaatsen, dan kunt u rekenen op zo’n €2500 tot €5000. De montagekosten bedragen meestal namelijk zo’n €500 tot €1000.

Andere factoren die de kosten beïnvloeden

De kosten van een terrasoverkapping hangen uiteraard ook af van de afmetingen, het type (klassiek of modern) en de materiaalkeuze. Glas vereist namelijk een stevigere constructie en is daardoor duurder dan doek. Ook de mate van luxe zal uiteraard meewegen in de kosten. Als u de overkapping voorziet van verlichting en verwarming, dan zal de prijs hoger uitvallen.

Offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de exacte kosten van een terrasoverkapping? Vraag dan via onderstaand formulier eenvoudig offertes aan bij meerdere bedrijven.