Kosten van de reparatie van een cv ketel

Als uw CV ketel stuk gaat, dan komt dat natuurlijk nooit gelegen en wilt u de ketel zo snel mogelijk laten repareren. De kosten voor de reparatie van uw CV ketel hangen volledig af van wat er precies gerepareerd moeten worden.

Reparatie of een nieuwe ketel?

Voordat u een bedrijf inschakelt voor de reparatie van uw CV ketel, is het aan te raden om eerst de reparatiekosten te achterhalen. In sommige gevallen kunnen de reparatiekosten namelijk zo hoog oplopen dat het verstandiger is om een nieuwe ketel aan te schaffen. Hierbij kunt u ook rekening houden met de energiebesparing die een nieuwe ketel mogelijk oplevert. Vraag daarom altijd of uw vakman u kan helpen met deze rekensom!

Onderhouds- of leasecontract

Om te voorkomen dat u incidenteel grote bedragen kwijt bent aan de reparatie van uw CV ketel, kunt u ervoor kiezen om een onderhouds- of leasecontract af te sluiten. De kosten van een onderhoudscontract bedragen circa €5 tot €12 per maand en de kosten van een leasecontract ongeveer €25 tot €40 per maand. Hierbij zijn vaak de kosten voor een eventuele reparatie aan uw CV ketel inbegrepen.

Vraag offertes aan voor een prijsindicatie

De exacte kosten van een reparatie aan uw CV ketel zijn afhankelijk van wat er precies gerepareerd moet worden. U kunt dan ook het beste meerdere offertes aanvragen via onderstaand formulier van MultiOfferte.nl. In dit formulier omschrijft u eenmalig uw opdracht, waarna u meerdere offertes op maat ontvangt.