Over ons

Over Kostenvan.nl

Welkom op kostenvan.nl – de site waar u een indicatie kunt krijgen van de kosten van zaken waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Wanneer u een grote uitgave gaat doen – zoals bijvoorbeeld een serre – is de eerste stap u goed oriënteren. Een globale inzage in de kosten helpt u hierbij: de woorden duur en goedkoop zijn namelijk nogal relatieve begrippen.

Bij bijvoorbeeld een verbouwing kan het handig zijn om vooraf al een snelle indicatie te hebben wat het zou kosten een dakkapel te plaatsen, of bijvoorbeeld de houten kozijnen te vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen.

Een globale inzage in de kosten geeft u een beeld van de haalbaarheid van een project. Wie weet wat iets kost kan dit gebruiken voor het opstellen van een budget/begroting.

Natuurlijk is het onmogelijk gedetailleerde kosten te geven voor bijvoorbeeld het schilderen van de buitenkant van uw huis. Wij weten namelijk niet hoe uw huis eruit ziet. Het formaat van uw woning, het aantal kozijnen en bijvoorbeeld het wel of niet aanwezig zijn van een dakkapel zijn van grote invloed op de kosten. Voor een precieze prijs voor het verven van uw  huis moet de schilder uiteraard een offerte op maat maken.

Wanneer u een globaal idee heeft gekregen van de kosten (en haalbaarheid) van een project in en om het huis, kunt u een offerte aanvragen bij een aantal bedrijven. Op die manier kunt u goed geïnformeerd een keuze voor een bedrijf maken. En kwaliteit mag trouwens best iets meer kosten, maar u wilt natuurlijk ook geen dief zijn van uw portemonnee!

Mist u iets op deze site? Neem dan gerust contact met ons op.