Visitekaartjes drukken

Bookmark and Share Als u een eigen bedrijf gaat opstarten of uw huidige bedrijf verder wilt professionaliseren, zijn visitekaartjes onmisbaar. Zowel tijdens geplande netwerkborrels als onverwachte ontmoetingen is het altijd handig om een paar visitekaartjes met uw contactgegevens bij u te hebben! Maar wat zijn nu precies de kosten van visitekaartjes drukken?

Waar hangen de kosten vanaf?


De kosten van visitekaartjes drukken verschillen uiteraard per aanbieder en zijn afhankelijk van uw eigen wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen enkelzijdige of dubbelzijdige visitekaartjes, digitaal of offset drukken en diverse afmetingen. Heeft u erge haast? Dan is het zelfs mogelijk om dezelfde dag nog uw visitekaartjes te ontvangen, maar daar betaalt u uiteraard wel een stukje meer voor. 

De kosten van visitekaartjes drukken


Kortom: de exacte kosten van visitekaartjes drukken hangen voor een groot deel af van uw eigen wensen. De prijzen beginnen vanaf circa €12,- voor honderd enkelzijdige visitekaartjes die digitaal gedrukt worden. Voor dubbelzijdige visitekaartjes die digitaal gedrukt worden beginnen de prijzen vanaf ongeveer €16,- voor honderd stuks. Hierbij geldt tevens de regel: hoe groter de oplage die u bestelt, hoe lager de kosten per visitekaartje liggen. 

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio *

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht