Kosten bruidsfotograaf - Wat kost een bruidsfotograaf?

Bookmark and Share

Voor veel mensen is hun trouwdag de mooiste dag van hun leven. U wilt dit natuurlijk goed laten vastleggen, zodat u jaren later met veel plezier de foto’s kunt terugkijken. De kosten van een bruidsfotograaf hangen van verschillende factoren af, zoals de professionaliteit van de fotograaf en het aantal uur dat u hem inhuurt.

Van hobbyisten tot professionele fotografen

Er is een ontzettend groot aanbod aan bruidsfotografen, variërend van hobbyisten tot fotografiestudenten en professionele fotografen. Het is dan ook belangrijk om van tevoren goed na te denken over uw wensen: hecht u veel waarde aan professionele foto’s van de hele dag, vanaf de make-up tot aan het eindfeest? Of schakelt u de fotograaf voor een paar uur in en laat u het feest bijvoorbeeld vastleggen door een vriend(in)?

De gemiddelde kosten van een bruidsfotograaf

De kosten van een bruidsfotograaf lopen uiteen van €200 tot wel €2000. Voor een lage prijs heeft u een amateur-fotograaf en krijgt u de foto’s op een cd-tje aangeleverd, terwijl u voor meer geld een complete fotoshoot inclusief trouwalbum krijgt. Om vervelende verrassingen te voorkomen kunt u het beste even navragen wat er bij de kosten inbegrepen zit, zoals een trouwalbum, nabestellingen of bewerkingen.

Vraag een offerte aan voor de exacte kosten

Wilt u precies weten wat een bruidsfotograaf kost? Vraag dan hieronder gratis en vrijblijvend 6 offertes aan bij bruidsfotografen. Wij matchen uw aanvraag met 6 bruidsfotografen uit uw regio en zij zullen u een offerte op maat sturen. Wilt u eerst rondkijken welke bruidsfotografen er zoal zijn in uw regio, kijk dan op Bruidsfotograafinuwregio.nl voor een handig overzicht.

Ontvang gratis en vrijblijvend 6 offertes van bruidsfotografenLees verder:
> Vb. offerte: kleine huwelijksreportage van ongeveer een uur